Vejen til Pandehavevej

Big wooden snail on the way to the Tegner Museum
House of Being. Gilbert, the little dragon, sitting on the fence and down the driveway.

Når du kommer til Villingebæk, en lille by mellem Hornbæk og Dronningmølle, vil du på din vej køre forbi campingpladsen, hvor der om sommeren er fyldt med glade campister.

Når du kører videre gennem det åbne stykke eng, er der på din højre side en lille sti, der fører til Tegners Museum. På hjørnet kan du møde den store træsnegl, som i mange år har ønsket sig at komme til Tegners – men ting tager tid, når man er snegl. Hvis du fortsætter videre ad Strandkrogen, som vejen hedder, skal du køre forbi alle sommerhusene, indtil du ikke kan komme længere, så til venstre ad Pandehavevej, der hvor asfalten ender, og grusvejen begynder.

Forbi det lille vandværk på din venstre side og derefter videre forbi fire sommerhuse på samme side til grunden med de to gulpudsede huse – næsten ved vejens ende. Så er du endelig fremme, og du kan parkere under det store kastanjetræ på vejen eller i indkørslen – hvis der er plads.

Så går du forbi Gilbert, den lille drage, der sidder på hegnet og ned ad indkørslen, hvor Næsetrolden læner sig op ad hegnet. Forbi vinterblomsterne, der blomstrer hele året, og hen til trappen med den indiske mandala. Hvis du kigger op, vil du sikkert se mig, da jeg næsten altid møder den der ankommer på trappen.

Anne Kamille Ahlefeldt
House of Being
Pandehavevej 41
3120 Dronningmølle
Tel: +45 25750009