Anne Kamille Ahlefeldt

Anne Kamille Ahlefeldt. Free Spirit.

Aut. psykolog
Kropsorienteret psykoterapeut MPF
Free Spirit

Måske er det ikke kun katten, der har ni liv? Jeg har ofte selv haft oplevelsen af, at der har været så store omvæltninger i mit liv, at det har virket, som om jeg allerede har haft tre liv i et.

Da jeg startede min udviklingsrejse i 1987, havde jeg et billede af, at alt, hvad der var mig, var gemt i et lille hemmeligt værelse i et stort hus.  Siden har der været mange ommøbleringer, og i dag fylder mine indre kvaliteter min hverdag. For mig er livet en magisk forvandlingsrejse, og alt, hvad jeg møder, tjener nye bevægelser mit liv. Jeg glæder mig til at møde dig og støtte din eventyrsrejse i livet. Erfaring >

Kamille-healing

Hvor kommer navnet kamille-healing fra:

Jeg har valgt at kalde min healingsterapi for Kamille-healing. Jeg fik i 2007 mit Sufi-navn Kamilla, hvilket betyder guddommelig perfektion – alt er fuldkomment, præcis som det er. Da jeg har det med at ” give alt mit eget præg” har jeg ændret det til Kamille.

Kamille er gennem tiderne kendt som en lægende blomst og siges at være brugt af grækere, romere og egyptere som en salve til sår. Den støtter kroppens egen heling indefra – og det er mit inderste ønske at fremskynde healing indefra.